The news is by your side.

Suntem un puzzle creat din planuri, amintiri… și o secundă!

0 112

O secundă!
Atât trăim în prezent. În rest, suntem trecut și viitor. Suntem un puzzle creat din planuri, din amintiri… și o secundă.
O clipire scurtă de pleoape, un fior sau un oftat, și e deja de mult trecută. Îți ia mai multă vreme să o povestești, să o plănuiești ori să ți-o imaginezi cum va fi când o să vină.
„Trăiește clipa” nu înseamnă să trăiești la întâmplare, ori să te abandonezi excesului pentru că atât ești și nu știi ce va fi mâine. Nu înseamnă să dai deoparte responsabilitățile în favoarea fericirii de moment.
„Trăiește clipa” înseamnă să fii conștient. Indiferent dacă o secundă te prinde cu zâmbetul pe buze sau cu fruntea încruntată, important este să conștientizezi acea secundă. Să ai ce povesti atunci când ți-o aduci aminte. Să poți pune-n poveste, povețe și vorbe înțelepte. Și să nu crezi că este doar un mic detaliu care „Eh, a trecut oricum!”.
Știu! Viața trebuie clădită din aspirații mari spre realizări mărețe. Dar sunt peste tot acele mici detalii care fac o conexiune între toate, și pe care nu trebuie să le scăpăm. Orice gând, orice gest, orice cuvânt contează. Da! Mai ales dacă este negativ! Vezi de unde vine și mergi acolo. Apoi confruntă-te cu ceea ce găsești. Învinge tu! Și nu lăsa timpul să rezolve, crezând că o să șteargă el consecințele trimițându-le uitării.
Orice secundă te definește. Poate fi o cărămidă, o piatră sau un fir de nisip. Oricum ar fi, te construiește. Ai grijă cum o așezi… te va conduce către propriul tău destin.
Greu, ușor, totul este important. Îți doresc ca fiecare clipă care trece, să te trimită spre viitor, demn și curat. Sunt două aspecte fundamentale care stau la baza clădirii unui om integru.
Nu-ți pierde identitatea! Ai grijă de tine! De mintea și de inima ta! Păstrează-ți conștiința curată, să poți cunoaște liniștea. Învață să ai răbdare și să pui calm în toate.
Te îmbrățișez!❤

Cu drag, Valentina!

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More