The news is by your side.

Totul va fi bine!

0 141

Ne vom întoarce și ne vom zâmbi mai mult…
Vom privi mai atenți și vom vedea mai bine.
Vom asculta, nu pentru a judeca, ci pentru a înțelege.
Vom simți mai intens, dar vom și prețui tot ce putem simți.
Vom ierta și vom iubi mai mult, ne vom întoarce mai înțelepți, mai buni și mai puternici.

Până atunci însă, evită pe cât posibil știrile. Urmărește un jurnal pe zi, cred că e suficient să fii la curent cu statisticile și cu tot ce se întâmplă acum. În rest, sunt sigură că te-ai informat deja destul cât să știi cum să ai grijă de tine. Pentru a fi sănătos fizic, trebuie să fii sănătos și psihic în același timp. Rămâi așa pentru cei dragi, dar și pentru tine, cel din viitor. Ai grijă cum ajungi acolo.

Știu că avem prea mult timp liber. Să fim recunoscători că îl avem! Timpul este mersul înainte, iar tu, nu uita că te construiești singur. Gândește bine cum îl folosești.

Nu sta toata ziua în pijamale, nu suntem internați. Doar stăm ceva mai mult timp în case decât de obicei. Fă mișcare! Vei găsi on-line zeci de programe de antrenament pentru acasă, indiferent dacă ai sau nu accesorii fitness. Convinge-ți membrii familiei să faceți asta împreună. Va fi mult mai distractiv.

Alege o destinație pentru când vom putea călători din nou și învață o nouă limbă străină.
Lucrează de la domiciliu dacă ai posibilitatea aceasta.
Ignoră întrebările „De ce noi?”, „De ce acum?”. PREZENT! Atât! Trebuie să ne descurcăm cu asta!
Renunță la teoriile conspiraționale. Găsește alte subiecte pe care să le dezbați cu prietenii, cu familia.

Poartă parfumul preferat. Apoi poartă zâmbetul care va face mai frumoasă ziua celor de lângă tine. Contează cum te raportezi la tine însuți, dar și cum rămâi în amintirile celor dragi. Fără să vrei, ai față de ei, această datorie.

Dacă locuiești la curte, profită, stai cat poți de mult afară! Simte și trăiește primăvara, să ne-o povestești și nouă, celor care o pierd.
Sănătate multă și să ai grijă de tine, pentru că așa ai grijă și de cei din jurul tău!

Te îmbrățișez! Cu drag, Valentina!

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More