The news is by your side.

Accident rutier mortal în curtea unei firme din Zorleni!

0 45

În cursul zilei de miercuri, 4 aprilie, un bărbat în vârstă de 34 de ani și-a găsit sfârșitul după ce a căzut victimă unui accident rutier petrecut în curtea unei firme din satul Zorleni. Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate împrejurările în care s-a produs această tragedie, însă cert este că în accident au fost implicate o autoutilitară și un utilaj agricol. Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), o autospecială de stingere cu apă și echipaje specializate, pentru descarcerarea, extragerea, evaluarea și acordarea primului ajutor calificat. La fața locului a ajuns și o ambulanță tip C de la Substația Bârlad a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul era încarcerat, fiind și în stare de inconștiență. În cele din urmă,a fost descarcerat și i s-a acordat primul ajutor. Din păcate, în câteva clipe a intrat în stop cardiorespirator, echipajul de pe ambulanță efectuând manevre de resuscitare în paralel cu transportarea victimei la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Conform diagnosticul preliminar, bărbatul a suferit un șoc hemarogic și un stop cardiorespirator. Odată ajuns la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, echipa medicală a făcut eforturi pentru a-l resuscita. Ba chiar a fost solicitat și un elicopter SMURD, însă, din nefericire, bărbatul a decedat în cele din urmă.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt efectuate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More