The news is by your side.

A început asfaltarea altor 20 de străzi din Bârlad

0 75

Lucrările, care se vor desfășura pe o lungime totală de 10 kilometri, au început cu înlocuirea unor borduri iar astăzi a fost turnat primul strat de asfalt pe strada Mihail Kogălniceanu.

Reprezentanții SC Soragmin SRL Sălcioara, care și-a adjudecat la licitație contractul, au început lucrările cu strada Siret, unde deja au fost înlocuite bordurile și s-a pregătit carosabilul pentru asfaltare. În paralel, astăzi, pe strada Mihail Kogălniceanu s-a turnat asfalt, artera fiind redeschisă circulației la lăsarea întunericului. De asemenea, aceeași operațiune a început și pe strada General Naumescu.

În paralel cu proiectul de asfaltare a nouă străzi, pe care l-am demarat acum circa o lună, și acesta este unul foarte ambițios, pe care mi l-a asumat cu toată responsabilitatea. Sperăm să ne mai ajute vremea și până la sfârșitul acestui an să avem cel puțin trei străzi asfaltate, din acest pachet de 20.

Proiectul are o durată de implementare de 12 luni, din care 10 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor. Finanțarea contractului, care are o valoare de aproape 11 milioane lei, se va asigura de la bugetul local.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More