The news is by your side.

Alexandru Curelaru, fost consilier judetean, bate obrazul celor de la LDP Reiser Barlad.

0 250

Zilele trecute,Reiser SA Barlad a achiziționat o mașină de transport asfalt de 7,5 tone, un utilaj important pentru activitatea societății.

Basculanta, a costat peste  200.000 de lei cumpărată din banii societății și se alătură celorlalte utilaje achiziționate în 2017 și 2018, o basculantă de 10 tone, respectiv un buldoexcavator, mentioneaza EstNews pe data de 30.01.2020.

După acest articol, fostul consilier judeţean, Alexandru Curelaru a postat un mesaj pe reţelele de socializare adresat conducerii Reiser:

„Felicitări dar contracte sunt? Sa justifice investiția?

Foarte important de analizat și verificat cum este posibil ca o firma in care consiliul local este acționar face unele lucrări cum ar fi trotuare prin montare de pavele sau turnare asflat la prețuri de 3/4 ori mai mari decât prețurile pieții!
Spre exemplu un mp de pavaj montat de LDP Reiser este undeva in jurul sumei de 286ron/mp+TVA in timp ce un preț real al pieții este undeva între 95-125 RON/mp in funcție de materialele folosite! In acest preț este inclus atât materialul cât și manopera!

Așadar felicitări pentru modernizarea parcului auto și pentru scoaterea din uz a celebrelor tractoare U650 însă ar fi cazul să faceți și alte investiții!
-o freză decopertare asfalt
-finisor asflat
-bobcat utilaj multifuncțional de încărcat/curățat/spart
-utilaje care să ușureze munca oamenilor și sa ofere un randament mai bun!
-generator pentru munca pe timp de noapte unde este cazul!

Prețul atât de mare pentru unele servicii probabil trebuie să justifice salariile care nu sunt de neglijat

⭕️Cel mai mic salar fiind de 3700 RON in mâna pentru un program de 8h fără sporuri și alte avantaje!
Un salariu mare nu este un lucru rău însă acesta trebuie plătit și oferit pe baza de productivitate și sustenabil nu din bani primiți pe tava din partea consiliului local!

Câți dintre Dvs nu și-ar dori un salar de 3700 RON ca sofer spre exemplu!?”

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More