The news is by your side.

Bârlad a scăzut sub 3,5 (rata de incidență)

0 713

În judetul Vaslui…ca la nimeni! Domnul primar Pavăl, cu o ipocrizie ce doar în discursul politic o poți găsi, anunță că Vasluiul este „o oază de normalitate” Cum să spui așa inepție, când tu ai 50.000 de moldoveni de peste Prut, ce nu există fizic in orașul Vaslui, doar vro doi care au deschis Dulcinella, dar au plecat înapoi după ce v-au servit câteva prăjituri.


Deci am putea spune că în Vaslui, oamenii ce se îmbolnăvesc și mor de Covid, o fac „mulțumită” celor 50.000 de moldoveni inexistenți. Frumoasă logică, domn primar!
Sa trecem la municipiul Bârlad!
Aici… altă istorie și o altă unitate de masură! Cum s-a atins pragul de 4/1000, în secunda urmatoare s-a dat ordin de la Prefectură să se impună restricții! O fi oare din cauză că la Bârlad e conducere PNL? Așa zic gurile rele!

Deși domnul Prefect Lăudatu e o figură nouă în administrația publică a județului, încă așteptăm să schimbe anumite lucruri roșii din preajma lui, știe el mai bine.
Dar de două zile, incidenta a scăzut sub 3,5% în Bârlad, ceea ce înseamnă că restricțiile ar trebui anulate. Dar se pare că nimeni nu mai este atât de vigilent, ca atunci când trebuiau luate decizii in sens invers!!


Dreptate… cântărită politic!


Să mulțumim factorilor de decizie pentru „corectitudine”!

Locuitori ai Municipiului Vaslui, dacă nu vedeți prin oraș cei 50.000 de moldoveni, protejati-vă, căci rata de infectare este mult mai mare în oraș!!!
Așadar, în Bârlad nu ar trebui să mai intrăm în casă după ora 20:00, iar operatorii economici nu ar fi trebuit să mai închidă la ora 18:00.

Problema este că hotărârea Prefecturii nu a apărut în consecință, deci și in această duminică o să ne conformăm hotărârii din 14 aprilie.

Cert este că weekendul viitor bârlădenii nu vor mai avea restricții după ora 20:00, ci după ora 22:00, dacă rata de infectare va rămâne sub 3.5 și prefectura va scoate restricțiile.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More