The news is by your side.

Chirii exorbitante la noul Complex comercial Bârlad Value Centre

0 6.785

La jumătatea lunii noiembrie se anunță inaugurarea noului centru comercial Bârlad Value Centre, un mall mult așteptat de toți barladenii.

Deși sunt numai lucruri bune despre acest pas economic ce aduce multe locuri de muncă și o dezvoltare a economiei locale și o dezvoltare psihică prin deschiderea unui centru comercial în Bârlad, au apărut și mici probleme ce țin de chiriile exorbitante cerute de Prime Kapital, firma ce construiește și gestionează spatiile dar și probleme în plan economic pentru antreprenori bârlădeni.

Așadar la noul centru comercial chiriile sunt mult mai mari ca în Vaslui, Focșani, Bacău. Practic la Bârlad totul e mai scump, și aici vorbim de imobiliare cu tot cu spații comerciale.

Apartamentele sunt scumpe ca în București sau Iași, chiriile tot pe acolo așa că și chiriile din noul centru comercial se ridica la standardele ciudate.

Vorbim de chirii ce depășesc 2000 euro/luna pentru aproximativ 50m2.

O insula, tejghea, cu obiecte artizanale de 6-7 mp costa aproximativ 1000 euro/luna.

CHIRIILE PLEACA DE LA 35 euro mp /luna plus o taxa de 10% din profit.

Mai mulți antreprenori au refuzat categoric aceste oferte mult prea mari pentru economia locală deși sunt și mulți care au zis ca e foarte scump dar merită încercat. Deși pare ca se aplică, cine are bani de dat pe chirii extraordinar de mari, nu e totul așa simplu, pe lângă aceste sume ce par incredibile firma ce se ocupa de închirierea spatiilor accepta numai societățile cu cifre mari și profit pe anul 2020, an pandemic culmea. Societatea nu trebuie să aibă datorii sau probleme legale.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More