The news is by your side.

Depozit de electrocasnice SH gratis pentru bârlădeni.

0 874

Vlad Alexandru Stoian, tânărul antreprenor care şi-a depus candidatura internă in Partidul PLUS pentru funcţia de primar al Municipiului Barlad, prezintă un scenariu pentru infiinţarea unui depozit SH gratis pentru cei nevoiaşi.

Mai precis acesta explică nevoia unei economii circulare în care fiecare locuitor al oraşului Bârlad cand nu mai are nevoie de un lucru din casă să îl poată dona la un centru special de reciclare, electronice stricate parţial sau alte bunuri cum ar fi mobilier,biciclete,materiale de constructii, veselă, jucării, etc.

De partea celălaltă, când un cetăţean are nevoie de ceva din acest centru(depozit SH), acesta îl primeşte gratis.

Centrul (Depozit SH) aduce mai multe beneficii oraşului dar şi economiei ce pleacă tot mai mult spre lanţurile comerciale străine.

Vlad Alexandru Stoian menţionează că putem încuraja oamenii să doneze lucruri de care nu mai au nevoie prin stimulente de reducere sau amănare a impozitelor, taxelor locale. Acesta a mai adăugat faptul că nimic nu se poate realiza până când nu rezolvam problemele ce ţin de infrastructura, canalizare şi reţele de gaz şi apa.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More