The news is by your side.

Descoperire macabra in Barlad. Un barbat care isi plimba cainele a gasit, sub un pod, un sac cu oase umane

0 365

Mai multe oase ce par a fi umane au fost găsite de un bărbat, sub un pod. Printre fragmentele de oseminte era şi o bucată de craniu. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Mai multe oase ce par a fi umane au fost găsite de un bărbat, împrăştiate pe jos sub un pod din Bârlad. Poliţiştii vasluieni fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Un bărbat din judeţul Vaslui a sunat, duminică, la 112 şi a anunţat că sub un pod peste râul Bârlad a găsit mai multe oase ce par a fi umane.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, printre fragmentele de oseminte era şi o bucată de craniu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că osemintele par umane şi au fost ridicate pentru expertiză.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească în ce împrejurări au ajuns oasele sub pod.

Expertiza va stabili dacă oasele sunt umane sau animale.

Sursa: https://lool.ro/oase-suspecte-gasite-imprastiate-pe-jos-sub-un-pod-din-barlad

Un barbat care isi plimba cainele in zona Trestiana a avut parte de o descoperire socanta. Satul Trestiana se afla in apropierea municipiului Barlad, iar in zona se afla un pod care traverseaza raul. Cainele barbatului, amusinand pe ici, pe colo, a gasit un sac in care se aflau oseminte, probabil de provenienta umana.

SURSA: https://www.astazi.ro/stiri/stire-sac-cu-oase-umane-gasit-sub-un-pod-din-vaslui-detaliul-macabru-ce-a-iesit-la-iveala-258324484.html

Sac cu oase umane, găsit sub un pod din Vaslui! Detaliul macabru ce a ieșit la iveală

Momente de groază în județul Vaslui, după ce un bărbat a găsit un sac cu oase ce par de natură umană, sub un pod ce traversează râul Bârlad. Ce detaliu terifiant a ieșit la iveală?

A fost demarată o anchetă de către Poliția dni Vaslui după ce un bărbat a descoperit, în cursul zilei de duminică, un sac cu mai multe oase, posibil umane, sub un pod care traversează râul Bârlad, din apropierea localităţii Trestiana, comuna Griviţa.

Omul se plimba împreună cu câinele și cu familia prin zonă atunci când animalul a dat peste punga cu oase și și-a alertat stăpânii.

„Sotia mea mi-a zis cã sunt oase de om. Eu am ignorat-o si i-am zis cã sunt ale unui animal, pânã am dat de mandibulã si am zis cã nu seamãnã cu dintii unui animal”, a precizat omul.

Sursa: https://a1.ro/news/social/sac-cu-oase-umane-gasit-sub-un-pod-din-vaslui-detaliul-macabru-ce-a-iesit-la-iveala-id960949.html

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More