The news is by your side.

Dezastru ecologic în județul Vaslui

0 241

„Dezastru ecologic în județul Vaslui !!!
O mare bătaie de joc la adresa bârlădenilor dar și a locuitorilor județului Vaslui este în plină desfășurare în toate localitățile județului – colectarea gunoiului menajer sub coordonarea Consiliului Județean Vaslui prin ADIV.
Unii primari PSD, pentru a nu-și supăra „șeful” de la județeana de partid, se păcălesc singuri și cred că modul in care se execută această activitate în comunitățile lor înseamnă un pas către civilizație. Se mint singuri, îi mint pe locuitorii comunităților lor, jignesc prin tăcerea lor, prin lipsa de atitudine, interesele cetățenilor din județul Vaslui.
Foarte corect domnule Primar!
Demersul dvs trebuie continuat în instanță, prin documentele prezentatate procedura prealabilă e deja îndeplinită.” – a scris Daniel Drăgan pe pagina sa de facebook.

Deși Primăria municipiului Bârlad a făcut mai multe adrese la ADIV, lucrurile se mișcă tipic PSD, deoarece ADIV este condus de Dumitru Buzatu.

Mai mulți bârlădeni au comentat că firma URBANA e o armă politică folosită de PSD pentru a enerva cetățenii dar aceștia nu își dau seama că lumea s-a mai deșteptat.

Felicitări domnului Drăgan pentru curajul de a posta un adevăr ce doare foarte tare pentru PSD.

Iată și postarea Primăriei Bârlad:

MUNICIPIUL BÂRLAD
Informare publică 10.08.2020
Precizări importante ale primarului municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, în legătură cu problema salubrității localității
Având în vedere problemele constate, în ultima jumătate de an, la nivel local în privința modalității defectuoase în care se derulează contractul de salubrizare, încheiat la nivel județean cu un operator ales în urma unei licitații publice, primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, face următoarele precizări:
„De la bun început, vreau să fac o precizare extrem de importantă, și anume că am ajuns la concluzia că o armă politică pe care conducerea Consiliului Județean Vaslui o are în acest moment împotriva municipiului Bârlad este cea a serviciului de salubrizare. Să mă explic: în primul rând, în ce privește colectarea deșeurilor de la populație, încă de la începutul lunii ianuarie a acestui an, aproape lunar, am trimis către ADIV (Agenția pentru Dezvoltare Intercomunitară Vaslui) adrese și fotografii, pe care le facem acum publice, prin care solicitam luarea unor măsuri urgente, în special în ce privește colectarea deșeurilor în zilele de sâmbătă și duminică. Totodată, acest serviciu fiind acum în directa coordonare a Consiliului Județean Vaslui, am mai solicitat și remedierea celorlalte deficiențe constatate, cum ar fi suplimentarea numărului de puncte de colectare, a numărului de containere, modificarea frecvenței de ridicare și altele. Este corect ca cetățenii Bârladului să știe că, pe lângă faptul că nu am primit răspuns la nicio adresă, nici directorul executiv al ADIV, domnul Horațiu Buruiană și nici domnul președinte al ADIV, Dumitru Buzatu nici măcar nu mai răspund la telefonul primarului municipiului Bârlad. Nici la măcar la adresele operatorului și la telefonul acestuia nu s-a dat vreun răspuns de la Vaslui, chiar dacă s-a sunat și în prezența noastră. Problema gunoiului din oraș, pe care nu o mai suportă nici cel mai tolerant bârlădean, este însă o armă politică foarte intens utilizată în aceste zile împotriva unui oraș care are doar vina de nu fi reședință de județ. Să dea Dumnezeu ca să mă înșel în privința acestui lucru, însă ce mai poți spune când nici măcar președintele ADIV și al Consiliului Județean nu răspunde la telefonul primarului unui oraș din care a primit, de-al lungul timpului, mai mult sprijin decât spera până și el!”.
Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad
Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More