The news is by your side.

FAMILIILE SĂRMANE DIN ŞAPTE SATE, AJUTATE DE PILOŢII DE OFF ROAD DIN BÂRLAD

0 25

Pentru a sasea oara de cand functioneaza ca un club, pasionatii de off road din Barlad au initiat o actiune umanitara menita sa vina in sprijinul mai multor familii foarte sarmane din satele Mascurei (comuna Pogana), Giltesti si Rusi (comuna Puiesti), Stancaseni, Corobanesti si Bancesti (comuna Voinesti) si Iana (comuna Iana). Dupa ce, in ultima perioada, iubitorii acestui sport extrem au strans fonduri si apoi au achizitionat tot felul de produse necesare la casa omului, duminica, 15 decembrie, pachetele au fost distribuite.

Ca si in anii precedenti, aproximativ 20 de masini de teren accidentat si cateva camioane, incarcate cu saci cu cartofi si ceapa, conserve si tot felul de produse alimentare (paine, faina, ulei, zahar, orez, etc), dulciuri, fructe, articole de imbracaminte si incaltaminte, jucarii, detergenti, rechizite si chiar si lemne de foc, s-au incolonat dis-de-dimineata si au plecat la drum. De aceasta data, in ajutor le-au sarit si cativa motociclisti, care s-au implicat trup si suflet si au contribuit cu tot felul de produse. In total, au fost oferite pachete unui numar de 60 de familii si batrani ramasi singuri, valoarea darurilor ridicandu-se la peste 16.000 de lei.

„In apropierea sarbatorilor de iarna, membrii Clubului Off Road Barlad s-au mobilizat inca o data pentru a aduce zambetul pe chipurile copiilor si familiilor greu incercate de soarta… In prag de sarbatori, sa incercam ca, din putinul nostru, sa ajutam si pe cei de langa noi! Scopul actiunii umanitare este sa ajutam batranii aflati in suferinta, dar si sa bucuram copiii scolari si prescolari. Caravana 4×4 va da startul spre satele nevoiase pe data de 15.12.2019, ora 07.00, din centrul Barladului”, spuneau pilotii barladeni cu cateva zile inainte de actiunea caritabila, indemnandu-i si pe altii sa li se alature.

Ca de fiecare data, pentru beneficiarii acestui ajutor a fost o surpriza mai mult decat placuta, intrucat niciunul din ei nu a fost anuntat dinainte ca urmeaza sa primeasca respectivele produse. Cel putin de Craciun, Anul Nou si o parte a lunii ianuarie, familiile respective vor avea o masa mai imbelsugata, gratie initiativei iubitorilor barladeni de off-road, care nu se gandesc doar la pilotat masini pe teren accidentat ci si la semenii batuti de soarta.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2019/12/familiile-sarmane-din-sapte-sate-ajutate-de-pilotii-de-off-road-din-barlad.html

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More