The news is by your side.

Final proiect asfaltare „9 străzi – Gheorghe Emandi”

0 479

MUNICIPIUL BÂRLAD
Final proiect asfaltare – Informare publică 25.11.2021

Pachetul „9 străzi – Gheorghe Emandi”, la recepție

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, astăzi, 25 noiembrie 2021, contractul privind asflatarea străzilor din Pachetul „Gheorghe Emandi” s-a încheiat.
Asta după ce reprezentantanții societății care a executat lucrările de asflatare pe cele nouă străzi din pachet, respectiv Viacons Rutier SRL Huși, s-au deplasat în teren împreună cu cei ai beneficiarului pentru recepția finală. Străzile care au fost predate la finalul lucrărilor sunt:
STRADA GHEORGHE EMANDI – Lungime- 1.091,00 ml;
STRADA CERBULUI – Lungime- 1.667,00 ml;
STRADA AUREL VLAICU – Lungime- 362,00 ml;
STRADA MUZELOR – Lungime- 344,00 ml;
STRADA ȘTEFAN NEAGOE – Lungime- 242,00 ml;
STRADA ION CODRESCU – Lungime- 391,00 ml;
STRADA GRIVIȚEI – Lungime- 185,00 ml;
STRADA OPANEZ – Lungime- 423,00 ml.


„Este un prim proiect la care am ținut foarte mult și care, iată, astăzi, îl vedem încheiat în proporție de 95%. Mai este de lucru pe strada Constantin Brâncoveanu, unde nu s-au putut începe lucrările întrucât nu s-au finalizat cele de apă și canal. Dar, chiar și așa, acest prim pachet de 9 strazi a presupus refacerea în totalitate a infrastructurii rutiere și pietonale și s-a desfășurat în paralel cu cel care prevede turnarea de covoare asfaltice pe alte 20 de străzi. Sunt proiecte ambițioase pe care mi l-a asumat, cu toate dificultățile lor, încă de acum un an. Seriozitatea constructorilor de la Viacons ne-a demonstrat că se pot face lucruri de calitate și la termen și chiar am fost impresionat de volumul de muncă prestată. Motiv pentru care vreau să le mulțumesc”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Termenul de execuție a lucrării (demarată în 2019) a fost de 24 de luni. Investiția a fost suportată de la bugetul local, în parte, iar diferența (4.721.329 lei) a fost acoperită de economia făcută la împrumutul contractat pentru lucrările de canalizare din cartierele Munteni și Podeni.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More