The news is by your side.

Întors din diaspora pentru a candida la Primăria Pogonești.

0 494

Partidul Plus Vaslui pregătește candidații pentru alegerile locale. Deși încă nu știm nimic concret despre negocierile cu PLUS-USR, am aflat despre candidații Alianței, 2 la număr pentru orice funcție, unul PLUS si unul USR.

Deputatul Mihai Botez USR candidează pentru funcția de Președinte al consiliului județean alături de Prof. Marcel Lăudatu PLUS

În comuna Pogonești, Partidul PLUS a venit cu un candidat adus din diaspora, Marcel Valerică Stoian. Anunțul a fost făcut la întâlnirea cu Liviu Iolu, candidat PLUS pentru Primăria Iași și fost purtător de cuvânt în Guvernul Cioloș alături de Daniel Sandru candidat pentru funcția de Președinte al consiliului județean Iași.

„Am lucrat 20 ani în Paris,considerat dupa cum știți cel mai frumos oraș din lume. Însă rădăcinile mele nu sunt acolo, sunt aici la Pogonești, aici mă simt eu cel mai bine! Aici e cel mai frumos loc de pe Pământ la ,,vila,, mea cum glumesc eu! Două camere și un hol, ce imi trebuie mai mult! E casa copilariei și e cea mai frumoasă din lume! Si credeti-ma că am vazut destule locuri frumoase! Am hotărât să mă implic în politică pentru că numai așa lucrurile se pot schimba. Partidul PLUS vine în primul rând cu multe lucruri în plus:viziune politică noua, idei, mentalitate,etc. Vrem o tara ca afara! Pentru asta trebuie sa gândim și să ne comportăm ca afara. Conteaza să vrei sa faci bine pentru semenii tai, să te simți bine cand faci bine,să te consideri slujitorul semenilor tai. Eu cred în dreptatea divina: faci bine, primesti bine! Din punctul meu de vedere și comuna Pogonesti merită asfaltare, canalizare, retea de gaz.Trebuie numai vointa!

Sunt cai:fonduri europene,Programul Operational Dezvoltare Rurala,etc” – a declarat Marcel Valerică Stoian candidat PLUS pentru Primăria Comunei Pogonești.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More