The news is by your side.

Mihai Petrov, fostul consilier local bârlădean, cunoscut opozant al gazelor de șist a încetat din viață

0 251

Mihai Petrov a murit vineri, 20 noiembrie, după o lungă suferință pricinuită de o boală incurabilă. Inginerul Mihai Petrov a fost consilier municipal PP-DD, în legislatura 2012 – 2016, s-a făcut remarcat în momentul în care  a militat împotriva exploatării gazelor de șist în zona Bârladului.

Pe paginile de socializare a apropiaților au apărut mesaje de rămas bun, unde se văd sincere regrete.  Unul dintre apropiații săi, Tiberius Nechita, i-a dedicat câteva rânduri:

” Drum lin către o lume mai bună, nea Mihai!

Ai fost un om curajos, ai avut curajul ca din postura de consilier local să protejezi orașul Bârlad de vânzarea unei părți a acestuia către o firmă care, chipurile, vroia să construiască tractoare, dar ei n-au făcut o piuliță în viața lor.

Ai avut curajul să te opui și să sprijini locuitorii județului Vaslui atunci când guvernanții doreau să permită companiei Chevron să otrăvească pământul și apa noastră.

Am format o echipă frumoasă, împreună cu care am trăit clipe de neuitat. Dumnezeu să te ierte și să te binecuvânteze în Împărăția Sa, Mihai Petrov! ”

Sicriul cu trupul neînsuflețit va rămâne până luni, la orele 11.00, când este programată slujba de înmormântare,  cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu fostului consilier municipal, o pot face la locuința sa de pe strada Dimitrie Cantemir din cartierul Podeni.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More