The news is by your side.

O pacienta însărcinată în luna a noua, suspecta de coronavirus, refuzata de Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” deşi spitalul bârlădean a fost desemnat unitate suport COVID – 19.

0 552

AGERPRES:
BARLAD – O pacienta însărcinată în luna a noua, suspecta de coronavirus, refuzata de Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” deşi spitalul bârlădean a fost desemnat unitate suport COVID – 19.

O femeie însărcinată în luna a noua, care s-a prezentat, duminică, la Spitalul de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad, cu tuse şi temperatură crescută, a fost trimisă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), deşi spitalul bârlădean a fost desemnat unitate suport COVID – 19.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui au demarat verificări în acest caz.

Directorul executiv al instituţiei, Mihaela Vlada, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că refuzul pacientei nu a fost fundamentat şi că femeia trebuia primită la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

Potrivit cadrelor medicale de la SJU Vaslui, pacienta a fost testată pentru COVID – 19 şi se află izolată în Secţia Ginecologie, starea sa neimpunând până acum transferul la ATI.

Femeia se afla în izolare la domiciliu alături de soţul său, întors recent din Anglia.

Conducerea Spitalului de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad nu a putut fi contactată pentru a oferi detalii cu privire la refuzul pacientei suspecte de COVID – 19.

SURSA: AGERPRES

Sursa: Agerpress
Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More