The news is by your side.

Orasul Barlad in seara de inviere [Video-Foto]

0 571

Noaptea de inviere in Barlad, ca si in restul țării, a fost una pustie. Lipseau oamenii care mergeau in anii din urma sa ia sfanta lumina, lipseau credincioșii care luau parte la slujba, in biserica, lipseau lumînările aprinse în cimitir.

Sirene, mașini de poliție oriunde te uitai și liniște totală.

In schimb cei de la Politia Romana, Jandarmerie, Politia locala, erau prezenti pe toate strazile orasului, facandu-si datoria cu promptitudine si profesionalism declarând că nu se așteptau ca bârlădenii să se comporte atat de bine și să înțeleagă că în noaptea de înviere se stă în casă.

Majoritatea bisericilor din oras au incercat de a fi alaturi de credincioși, transmițând online slujba de inviere.

Slujba de inviere 2020, fara credincioși in biserica

In fata unor biserici au fost amplasate candelute cu lumina sfanta, pentru credinciosi, dar, de apreciat este ca, locuitorii orașului așteptau lumina sfanta in fata casei sau in fata scării de bloc, fara a incalca regulile ordonanței de urgență.

Voluntarii si reprezentantii bisericilor au impartit lumina sfântă familiilor pana dimineata, incercand sa acopere toate zonele din oras.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More