The news is by your side.

PLUS Bârlad cere administrației publice să sprijine antreprenorii locali

0 778

Data mult așteptată de mulți antreprenori locali se apropie, 01.06.2020.

„Se deschid barurile, restaurantele și terasele cu o anumită restricție, de fapt mai multe. Așadar Poliția Locală care este in subordinea Primăriei trebuie să facă anumite controale în teren și să explice antreprenorilor cum trebuie aplicate restricțiile in starea de alertă. Nu îndemnăm sancționarea lor, ci prevenirea cu ajutorul autorităților.

Direcția de Sănătate Publică poate da un ajutor acum. Știm mulți antreprenori care au sunat la direcție să primească mai multe informații despre restricțiile impuse dar fără succes.

Economia locală are nevoie de ajutor, nu de amenzi.

Sunt foarte multe incertitudini, spațiile dintre mese, deschiderea afacerilor in regim de 50%, fără aglomerare in spații închise, etc. Antreprenorii bârlădeni plătesc taxe și impozite, noi ziceam ca e normal sa primească și ajutor.

Iar pe lângă acest ajutor fizic, este nevoie și de o relaxare economică, impozitele și taxele trebuiesc micșorate, vrem să vedem o susținere din partea administrației publice locale.” – Vlad Stoian Alexandru Președintele Generației PLUS al județului Vaslui

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More