The news is by your side.

PLUS Bârlad, despre economia locală

0 1.000

„Economia locală este în pericol, după acest fenomen COVID care nu s-a încheiat, mai mulți antreprenori bârlădeni au simțit o scădere masivă în veniturile realizate. Iar cheltuielile cu utilitățile, chirie, taxe, sunt mari.

Trebuie să pornim motoarele economiei locale. Salvarea este la noi, la toți cetățenii orașului nostru. Pentru a ajuta, fiecare din noi trebuie să încercăm să aducem un PLUS.

Vă propunem să cumpărăm de la producătorii noștrii, de la agenții noștrii economici. Să mergem în Piață după legume și fructe, sa bem un suc de la o terasă locală, să ne aprovizionam cu marfă de la depozitele noastre situate majoritatea la ieșirea din oraș spre Tecuci. Sa cumpărăm produsele noastre, spre exemplu, avem fabrică de înghețată în Bârlad, știți cât e de bună!? Avem produse de patiserie foarte bune, fabrici de pâine, de mobilă, de croitorie, etc. Salvarea este la noi. Sa ajutăm economia locală!” – Vlad Stoian Alexandru, Președintele județean al Generației PLUS și coordonator de comunitate Bârlad

„Când se va încheia situația de urgență Coronavirus, faceți o faptă bună pentru restul anului 2020.
Petreceți-vă vacanța în Romania, mâncați în restaurante din Romania. Dormiți în hoteluri din Romania. Vizitați locurile turistice din Romania. Cumpărați produse Romanesti în magazinele Romanesti. Sprijiniti companiile care au avut dificultăți din cauza lipsei de vânzări.
Și cumpărați florile și plantele din florării din cartierul dvs., nu din hipermarketuri, avem nevoie.
Ar trebui să facem cu toții. Distribuiți acest mesaj! Împreună susținem și înaintăm economia Romaniei.” – Facebook

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More