The news is by your side.

Povestea merge mai departe! Ce pregateşte NedJoy şi Panda Bârlad de Paşte!

0 1.396

Tinerii antreprenori, Arghirescu Constantin şi Stoian Vlad Alexandru, care au obtinut finantare europeană prin programul operaţional de dezvoltare urbană în 2019, au început cu dreptul oferind bârlădenilor un concept nou.

Aceştia au deschis o locaţie unică în Bârlad. În 2018 când aceştia lucrau la proiectele lor, fiind prieteni au decis să îşi unească afacerile fizic şi să funcţioneze unul lângă celălalt, aşadar aşa a aparut locaţia NedJoy şi Panda Bârlad.

Vlad Stoian Alexandru a reuşit să acceseze fonduri nerambursabile pentru un fast food concept nou, un fast food cu mancare diversificată la standarde europene cu produse de calitate. Acesta a declarat că oferă clienţilor lui, cele mai bune produse de pe piaţă, de la salate proaspete, până la coaste de porc in cuptor. De anul acesta a început să facă şi livrari la domiciliu.

Arghirescu Constantin a reuşit să acceseze fonduri nerambursabile pentru un loc de joacă modern cu cele mai noi modulare destinate copiilor, cu jocuri pe TV dar şi o tiroliană pentru cei mici. Acesta declară că bârlădenii sunt încântaţi de locaţia lor deoarece din ce în ce mai multă lume sună să rezerve mese pentru aniversari. Împreună cu prietenul lui oferă servicii complete la aniversări, de la mancare şi băuturi până la interacţiuni şi multa joacă dar şi mascote Mickey şi Minnie.

Cum de Crăciun aceştia au amenajat un colţ de poveste cu multe cadouri şi aranjamente specifice, o cutie postală unde copii puneau scrisorile pentru Moş Craciun. De Paşte aceştia pregătesc o noua surpriză. Pe lângă distracţie şi mâncare bună se pregăteşte un nou colţ de poveste în care fiecare copil ce vine la Panda Bârlad să înţeleagă atmosfera şi semnificaţia Paştelui.

Pentru a rezerva o petrecere sau pur şi simplu o vizită la Panda Bârlad, puteţi suna la 0783043083

Pentru a comanda ceva de mancare puteţi suna la 0783118941

Dar cel mai bine e să veniţi să vedeţi locaţia NedJoy & Panda Bârlad situată lângă Profi şi Pepco în incinta fostului Interex.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More