The news is by your side.

Primarul comunei Zorleni a deschis fabrică de măști medicale gratuite.

0 23.451

Primarul comunei Zorleni, Paula Hultoană, a decis să transforme un atelier de confecționat costume populare într-unul de croit măști medicale de protecție.

Edilul speră ca în cel mai scurt timp să fie confecționate cât mai multe măști, care să protejeze întreaga comunitate și nu numai.

Inclusiv primărița participă la realizarea acestor măști.

Așteptăm și la Bârlad o astfel de acțiune din partea administrației publice locale deoarece sunt multe ateliere de croitorie in oraș.

În următoarele zile să primim măști gratuite oferite de primărie.

”Conjunctura actuală dominată de răspândirea cu rapiditate a noului coronavirus Covid 19 la nivel internațional și implicit la nivel național, ne-a redirecționat din activitățile noastre și începând de astăzi în atelierul nostru am experimentat, croit și cusut primele măști de protecție care pot fi folosite de persoane pentru a se proteja de virusul ucigaș. Semenii noștrii au nevoie de ajutorul nostru acum…..mâine poate fi prea târziu”, a scris Paula Hultoană, pe rețelele de socializare.

Atelierul a fost înființat la Zorleni printr-un proiect cu finanțare europeană, prin intermediul căruia s-au achiziționat utilaje și echipamente specifice pentru dotarea unui atelier de croitorie cu scopul de a crea costume populare în vederea păstrării tradițiilor populare în comună.

Sursa: Actuavs.ro

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More