The news is by your side.

Primarul municipiului Bârlad s-a vaccinat anti-Covid 19

0 269

Astăzi, de la ora 12.00, Primarului municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, i s-a administrat vaccinul anti-Covid, conform programării de la centrul de vaccinare amenajat în incinta sălii de sport a Școlii gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici”.
Procedura a durat aproximativ 30 de minute, timp în care primarul Dumitru Boroș a completat fișa de acceptare a vaccinării, a răspuns la un chestionar al medicilor centrului, i s-a administrat serul și a petrecut o perioadă de repaos de 15 minute în sala de post-vaccinare.

La plecare, personalul centrului i-a oferit edilului-șef, ca oricărei persoane care se vaccinează anti-Covid, o adeverință de vaccinare.


„Păstrarea stării de sănătate a locuitorilor muncipiului Bârlad și limitarea pericolului de răspândire a cazurilor de infectare cu noul coronavirus sunt principalele mele preocupări, în această perioadă. Pentru că m-am documentat temeinic, acum pot spune că am încredere totală în cercetători și în acest vaccin. Din acest motiv, dar și pentru că am trecut prin boala această cumplită, am decis să mă vaccinez. Nu am avut și nu am nicio reținere în ce privește siguranța vaccinului. Este părerea mea, de acceea îndemn toți locuitorii Bârladului să se informeze foarte bine, dar să vină apoi să se vaccineze. Am observat că adresabilitatea este bună până la acest moment, însă, pentru ca această etapă de vaccinare să nu se întindă prea mult, vrem să suplimentăm numărul de centre de vaccinare. Fac, așadar, un apel ferm la toți medicii din Bârlad, inclusiv la cei pensionari cu drept de liberă practică, să se alăture campaniei și să ne susțină pentru a mai putea deschide astfel de centre. Este foarte important ca toți cei care doresc să se vaccineze să o poată face cât mai repede, astfel încât vaccinul de rapel să li se poată administra exact în ziua în care au fost programați”, a declarat primarul Dumitru Boroș, la câteva orea de la administrarea vaccinului.


În funcție de evoluția programărilor populației, primarul Dumitru Boroș a mai spus că intenționează să mai amenajeze cel puțin încă două noi centre de vaccinare destinate persoanelor care se încadrează în cea de-a două etapă a procedurii naționale.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More