The news is by your side.

PSD Bârlad, lipsă de respect față de bârlădeni.

0 1.448

Nici bine nu a început campania electorală și PSD Bârlad își arată adevărata față.

Duminică, 16.08.2020, organizația PSD Bârlad a depus dosarele de candidatura, atât pentru Primar dar și pentru Consiliul Local Bârlad, în postarea și pozele încărcate pe facebook, nici un candidat PSD nu a purtat mască de protecție arătând lipsa de respect față de restul bârlădenilor care sunt obligați să poarte mască. Nu se păstrează distanțarea socială și nici mijloacele de protecție.

După ce că pe rețeaua de socializare Facebook, pagina Oficială PSD se laudă că respectă Bârlădenii, aceștia ascund comentariile la postările lor și lasă doar comentariile favorabile lor.

Din 54 de comentarii, am găsit doar 43, așadar 11 comentarii au dispărut fără urmă.

Lipsă de respect și față de tinerii din Bârlad care și-au dorit un festival al orașului, sătui de „circurile” organizate PSD cu fanfare și caleașcă, numite festivaluri de ei, unde cu banii contribuabililor se plăteau artiștii cu sume mari de bani iar spațiile se închiriau altor firme care subînchiriau comercianților. O combinație bine organizată pe banii bârlădenilor.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More