The news is by your side.

RC Bârlad păstrează medaliile de bronz cucerite la ediția trecută și se menține pe podiumul DNS

0 88

Pe 14 noiembrie, pe Stadionul Municipal din Bârlad a avut loc manșa tur a finalei mici a Diviziei Naționale de Seniori, ediția 2019-2020. RC Bârlad a câștigat cu 30-10 (10-5) în fața echipei CSM Galați. În urma victoriei pe teren propriu din manșa tur, 30-10, RC Bârlad a cucerit sâmbătă, 21 noiembrie în fața RCM Galați, medaliile de bronz – ediția 2019-2020 – ale Diviziei Naționale de Seniori. Meciul a avut loc  pe terenul Municipal din Galati. 

Deși a pierdut, în deplasare, în returul finalei mici, fiind învinsă de CSM Galati cu 22-19, RC Bârlad a urcat pe podiumul competiției datorită victoriei din tur, 30-10.

Campioana DNS va fi aflată pe 2 decembrie, în urma întâlnirii dintre CS Navodari și CS Știința Petroșani, finala urmând să se dispute într-o singură manșă. În cazul în care nici atunci nu se întrunesc condițiile necesare disputării partidei, aceasta va fi reprogramată pentru primăvara anului 2021, ambele echipe dorind ca titlul de campioană să se decidă pe teren.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More