The news is by your side.

Reabilitare acoperiș și alei Lucrări de reabilitare la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad

0 90

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, în câteva zile, se vor finaliza și lucrările de refacere a aleilor din incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad, după ce, recent, s-a finalizat refacerea acoperișului de la un alt corp al clădirii unității de învățământ.
Lucrările au demarat imediat ce Municipiul Bârlad a alocat, prin hotărâre de Consiliu Local, suma de 500.000 lei pentru continuarea lucrărilor de refacere în totalitate a acoperișurilor corpurilor de clădire ale unității, dar și pentru reabilitarea aleilor curții interioare.
„Intervenția trebuia realizată cât mai repede, având în vedere că această unitatea de învățământ, una dintre cele mai bune din județ, se confrunta cu probleme mari, atât la acoperișurile imobilelor care o compun, cât și la aleile curții interioare, unde nu s-a intervenit, cred, niciodată. Am răspuns afirmativ solicitărilor liceului și am alocat din nou bani pentru finalizarea lucrărilor, acum fiind aproape de recepție reabilitarea acoperișului corpului F al instituției”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
Proiectul, contractat de conducerea unității de învățământ, se va finaliza până de Crăciun.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More