The news is by your side.

Se închid restaurantele și cafenelele din județul Vaslui!

0 753

Comitetul Județean pentru situații de urgență Vaslui, aduce la cunoștință că rata de înbolnăvire cu noul virus SARS-COV 2 în municipiile Vaslui, Bârlad și Huși din județul Vaslui , în ultimele 14 zile, este mai mare de 1.5% la mia de locuitori.

Motivat de faptul că în perioada 23 septembrie 2020 – 06 octombrie 2020 rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 de locuitori pentru municipiul Vaslui este de 1.66, pentru municipiul Bârlad este de 2.49 și pentru municipiul Huți este de 2.63, în perioada 08 – 22.10.2020 se închide la nivelul municipiilor Vaslui, Bârlad si Huși din județul Vaslui:

1. activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor;

2. activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități.

3. în situaţia în care se află operatorii economici prevăzuţi la pct. 1 şi 2 se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.

4. activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau „altor unităţi de cazare din municipiile Vaslui, Bârlad, Huși, judeţul Vaslui este permisă doar pentru clienţii cazaţi în hotel.

Totodată este obligatorie și purtarea maștilor pe o rază de 20 de metri în jurul căilor de acces a unităților de învătământ din județul Vaslui, precum și in perimetrul acestora.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More