The news is by your side.

Sensul giratoriu din zona Confecții, funcțional!

0 235

MUNICIPIUL BÂRLAD
Informare publică 29.02.2020 – sens giratoriu Confecții
Sensul giratoriu din zona Confecții, funcțional!

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, de astăzi, urmare a eforturilor depuse de reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și personalul specializat al Primăriei Bârlad sensul giratoriu care a fost amenajat în intersecția din Zona „Confecții” a devenit funcțional.


Astfel, după trasarea marcajelor rutiere și a celor de delimitare a sensurilor, azi dimineață au fost montați parapeții din material plastic la sensul giratoriu propriu-zis și au fost montate semnele de circulație. Deocamdată, sensul a fost amenajat, potrivit prevederilor legale în vigoare, din balize din plastic, urmând ca, după o perioadă de acomodare a participanților la trafic, acesta să fie construit definitiv, ca orice alt sens. Intersecția străzilor Republicii cu Mihai Eminescu și G-ral Vasile Milea, zonă în care s-au produs frecvent evenimente rutiere, devine astfel mai sigură.


„Eforturile depuse de noi încă de acum mai bine de trei ani și-au atuins scopul. Bulevardul Republicii, nefiind în administrarea municipiului, demararea lucrărilor a ținut strict de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Iași. Am găsit în sfârșit înțelegerea de care aveam nevoie iar acum este doar o chestiune de timp până ce participanții la trafic se vor obișnui cu noul sens, pentru a-l putea amenaja definitiv. Astfel, pericolul producerii accidentelor în zonă va dispărea definitiv iar cetățenii Bârladului vor fi în siguranță când tranzitează zona”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Biroul de Presă și Relații Publice al Primăriei Municipiului Bârlad

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More