The news is by your side.

Tentativă de suicid la blocul de locuințe sociale din Bârlad. Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj

0 329

În această după amiază, la blocul de locuințe sociale de pe strada Al. Vlahuță, de la capătul cartierului Podeni din municipiul Bârlad un bărbat, Romeo Lupu, de 39 de ani, a ieșit la geamul unei  locuințe aflată la etajul 4, amenințând că se aruncă, dacă primarul Dumitru Boroș nu vine să stea de vorbă cu el.

Fiind în vigoare o hotărâre judecătorească definitivă,  individul a fost evacuat din locuința socială, pe motiv că  nu și-a mai achitat chiriile către primărie (în valoare de 28 lei lunar), acumulând datorii de peste 2800 lei. Conform funcționarilor de la Primăria Bârlad, Romeo L, nu și-a reînoit contractele pentru chirie din 2017.

La acțiune a participat poliția locală, poliția națională, pompierii, o ambulanță SAJ și o  autospecială cu platformă de lucru la înălțime și echipaje specializate.

Romeo Lupu a apelat la acest gest, dat fiind faptul că vecinul său care se afla în aceeași situație cu el, a procedat exact la fel, în luna octombrie  când s-a urcat  pe scara de incendiu până sus pe hotelul Moldova din centrul orașului și amenința că se sinucide prin aruncare dacă reprezentanții autorităților locale nu rezolvă problema. Având în vedere că Gheorghe P. , în urma tentativei de suicid a primit o locuință din fondul de urgență, Romeo Lupu consideră că acțiunea sa va conduce la păstrarea locuinței.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More