The news is by your side.

Vesti bune de la Spitalul Municipal “Elena Beldiman” din Bârlad

0 241

Vin noi vesti bune de la Spitalul Municipal “Elena Beldiman” din Bârlad! Potrivit unor surse medicale, niciun pacient cu coronavirus nu mai era internat în sectia Anestezie Terapie Intensivã ieri dupã-amiazã. În prezent, în spitalul bârlãdean sunt 48 de persoane infectate cu COVID-19, însã starea lor de sãnãtate este bunã. Trei dintre aceste persoane au fost internate marti seara, fiind transferate de la Vaslui.

Ieri, alti trei pacienti au fost externati dupã ce testele au iesit negativ de douã ori la rând. Dacã la Bârlad, situatia pare a fi mentinutã sub control, la Spitalul Judetean de Urgentã lucrurile nu merg chiar asa bine. Dupã ce si a doua infirmierã de la TBC a fost confirmatã cu coronavirus, autoritãtile au decis sã testeze tot personalul sectiei. Pânã la sosirea rezultatelor, mai multe cadre medicale au fost trimise în izolare la domiciliu. Pânã ieri, în judetul Vaslui au fost depistate pozitiv cu COVID-19 un numãr de 63 de persoane, cu cinci mai putine decât apar în statisticile Grupului de Comunicare Strategicã. Foarte probabil ca cele cinci persoane care au fost trecute în plus în dreptul Vasluiului sã fie pozitivate în judetul nostru, dar sã aibã domiciliul în altã parte.

Sursa: Facebook

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More