The news is by your side.

Ziarul Vremea Nouă -VS- Chelaru Poliția Locala Bârlad

0 771

Un nou scandal marca Vremea Nouă a apărut recent în ochii bârladenilor.

De această dată, un angajat al Poliției Locale Bârlad filmează sub acoperire, fără permisiunea colegilor, cum la o masă mai mulți angajați ai instituției ,împreună cu șeful lor Chelaru Vasile, servesc o felie de pizza și beau un lichid din niște pahare de plastic.

Deși scandalul pare imens, am aflat din comentarii anonime, fără nici o dovada clara, ca la mijloc ar fi niște lupte de putere, în Poliția Locala Bârlad fiind doua tabere, una cu actuala conducere și alta cu viitoarea conducere.

Iată câteva comentarii anonime:

-Din comentariile lăsate aici, din felul cum se lucrează polițiștii între ei, se poate vedea cu ochiul liber ca la Politia Locală Bârlad sunt cel puțin doua tabere. Instituția nu poate funcționa în felul asta și sper, în calitate de contribuabil, ca autoritatea care o finanțează sa găsească soluții pentru eficientizarea ei. Ori o curățenie generală, ceea ce cred ca e cel mai indicat, ori o împăcare, ceea ce nu cred ca e posibil. E clar ca acolo se petrec lucruri necurate, în afara legii, iar cineva trebuie sa ia măsuri cât mai rapid!

-Rog sa se autosesizeze Protectia copilului intrucat seful de birou Olariu Constantin a introdus un minor in institutie, s-a autodenuntat ca a consumat alcool si a urcat la volan punand in pericol integritatea corporala, sanatatea copilului. Caz tipic de tata denaturat

-Obreja Iulian pozeaza in apostolul dreptatii , Ia sa ne amintim noi cum adunai baietii tu in vremuri demult apuse,jucati forbal in timpul programului iar pe Babai, care facea serviciu la Stadionul municipal il puneati sa va care mingile. Acel agent trebuia sa asigure siguranta elevilor la scoala 9. Voi, ticalosii ati pus mereu in pericol siguranta elevilor. Aceasta noua conducere a pus pe fagasul normal institutia asta. Oriunde mai apar probleme, in timp insa, se rezolva prin dialog si nu prin ceea ce faceti tu si Olariu. Voi mergeati in controale si terorizati agentii…i-ati bagat prin comisii, i-aati hartuit.
Viata nu poate fi atat de nedreapta sa va lase pe voi sa distrugeti o institutie cum ati distrus-o cand a fost regimul de trista amintire a lui Radoi.

Aceleasi ingrediente
Un ziarist neexperimentat usor de influentat in cautare de senzational
Un Olariu, cameraman, care cauta sticlele cu vin rachiu si etc dar nu prea le gaseste. Si totusi, daca el consuma bauturi alcoolice, ziaristul neexperimentat nu observa ca se afla si un minor adus acolo? Cum a plecat Olariu de acolo cu autoturismul? Nu a pus in pericol copilul cu care era?
O convorbire telefonica de toata jena . Se observa din satelit ca e o facatura.
Incheiere a articolului demne de cascadorii rasului, de ziarist „adevarat”…..”În edițiile viitoare ale ziarului nostru vom prezenta o înregistrare video cu „proba de foc” pe care unul dintre polițiștii locali bârlădeni a fost nevoit să o treacă pentru a prinde un post de conducere în noua organigramă a instituției.”
P.S. pentru a „prinde” un post de conducere trebuie sa dai examen serios…..dar tu si cel care te umple de „senzational” sunteti penibili.
Incompetentii se apara….cu fas-uri….ha ha ha

Intrebari pentru politistul local, Gilea Valentin de la serviciul rutier, pastorit de Olariu Constantin: Este adevarat ca ai comercializat si mai comercializezi autoturisme aduse din strainatate? Daca este asa, ai declarat veniturile? In declaratia de venituri nu am vazut nimic. Conform statutului ai voie sa comercializezi autoturisme?
p.s. domnul „jurnalist” nu vede nu aude.

-CHELARU tună și fulgeră prin poliția locală, întors de la primărie a început să jignească polițiștii locali care intrau de serviciul în schimbul 2, ,,proștilor, mucoșilor, analfabeților” da tovarăse vezi că mori dar tot nu te lași , o să te împuște și atunci să vedem ce măsuri a luat Primarul

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More