The news is by your side.

30 ani si 15 minute, un film cu Ștefan Mandachi

0 1.542

Ștefan Mandachi, deținătorul restaurantelor tip fast-food Spartan, arhi-cunoscut pentru realizarea unui metru de autostradă in Suceava, lansează filmul 30 ani si 15 min, dupa cum se vede si in poatarea lui pe reteaua de socializare Facebook:

„ȘTIAȚI CĂ??? DONEZ TOATE ÎNCASĂRILE DIN BILETEE VÂNDUTE LA FILMUL “30 ANI ȘI 15 MINUTE”?

Rămâne cum am stabilit: nu vreau să fac profit cu filmul, ci este un act de protest. Chiar dacă l-am finanțat singur și a costat mai multe miliarde :))

Revenind la poză: totul a pornit de la borna de 1 METRU… (pe care am pus-o-n curte la mine după ce a foat vandalizată).

Aseară am lansat filmul “30 ani și 15 minute” la Suceava. Reacțiile au fost extraordinare! Filmul intră în cinematografe din 2 octombrie. Atenție!!! 30/15 va sta în cinema atâta vreme cât este cerere din partea spectatorilor. Am muncit enorm împreună cu o echipă mare de oameni timp de un an și jumătate ca să aducem un gram de conștientizare în societatea românească! Ar fi mare păcat să nu împrăștiem mesajul filmului, așa că vă cer ajutorul, invitându-vă în număr cât mai mare la cinematograf începând de mâine! Primul weekend contează enorm pentru un film! Mulțumesc și vă iubesc!”

Asa cum spune si Stefan Mandachi, lansarea în cinematografe este astazi. Ca o mică idee, este un film ce conturează ultimii 30 de ani ai Romaniei. Mai multe detalii din film nu putem să oferim, dar vă invităm să vizionați filmul.

Sursa: Facebook
Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More