The news is by your side.

A pecuit un dosar penal

0 379

Poliţiştii de frontieră brăileni au întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol unui bărbat care transporta aproximativ 30 kilograme de peşte, fără a deţine documente legale. 

În data de 08 septembrie a.c., în jurul orei 11.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila –  I.T.P.F. Iași, aflaţi într-o misiune specifică, au interceptat şi legitimat un brăilean în vârstă de 69 de ani.La controlul  au observat că bărbatul transportă peşte, diferite specii, pentru care nu deţinea documente de provenienţă, acesta declarând că l-a pescuit.Întreaga cantitate de peşte, 29,5 de kilograme, a fost ridicată în vederea predării către o unitate de profil, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit şi a produselor din peşte obţinute din pescuit.   

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More