The news is by your side.

Adolescent găsit spânzurat într-un poligon militar din spatele Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad

0 644

Un adolescent în vârstă de 18 ani, din comuna Banca, satul Ghermănești  a fost găsit spânzurat în spatele Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Bârlad,  pe un poligon militar. Cei apropiați spun că faptul că a picat de două ori proba teoretică pentru permisul auto l-ar fi împins să recurgă la acest gest.

 În seara de marți a fost dat dispărut de părinți. Tatăl băiatului a sesizat că acesta nu a mai ajuns acasă, deși se făcuse târziu, și nici nu mai răspundea la telefon.

În cursul zilei de miercuri, dat fiind că tânărul tot nu și-a făcut apariția și nici nu a dat vreun semn de viață, iubita acestuia a publicat pe contul său de Facebook, pentru prieteni, un mesaj în care îi ruga pe cei care l-au văzut sau care au informații să o anunțe și, astfel, să ajute la găsirea sa.

„Bună ziua! Iubitul meu a dispărut de ieri de la ora 12, era în Județul Vaslui. Se numește A. M.C.. Are 1,75 înălțime. Brunet. Ochi Căprui. Ieri avea pe el o geacă belumarin, pantaloni negri, adidași albi cu dungi albastre, o geacă Nike bleumarin. Dacă l-ați văzutsau știți ceva de el vă rog contactați-mă pe acest număr 072…”, a scris iubita tânărului în mesajul adresat cunoștințelor.

Mesajul fetei a rămas fără răspuns, chiar dacă a atras atenția a numeroase persoane, pentru că nimeni nu mai avea vești despre tânărul de 18 ani.

În cele din urmă, el a fost descoperit, miercuri după amiaza, spânzurat, în spatele liceului „Mihai Eminescu”, pe un poligon folosit la exerciții militare. Cei care l-au descoperit au sesizat la numărul de urgență 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din Bârlad, dar și o patrulă de polițiști.

Cadrele medicale din Bârlad l-au dat jos și au început manevrele pentru resuscitare, însă acestea au fost zadarnice și, drept urmare, nu le-a mai rămas decât să constate decesul. Băiatul a fost declarat decedat, iar poliția vasluiană a preluat cazul și va efectua cercetări pentru a descoperi ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest extrem.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More