The news is by your side.

Anunţ din Guvern pentru persoanele peste 65 de ani! Decizie importantă transmisă de Vela.

0 86

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, vine cu o informaţie excelentă pentru bătrânii din România, afectaţi puternic de restricţiile impuse de autorităţi după instituirea stării de urgenţă.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, miercuri seară, că are în analiză o relaxare a restricţiilor pentru persoanele peste 65 de ani, iar intervalul orar în care acestea pot merge la cumpărături va fi mutat mai de dimineaţă.

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11:00 -13:00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Vela într-un videoclip pe Facebook în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni.


El a adăugat că ia în calcul o nouă evaluare pentru un interval orar spre seară sau după-amiază pentru persoanele peste 65 de ani.

„Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”, a precizat ministrul.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More