The news is by your side.

Bărbat de 21 ani prins cu permis de conducere bulgăresc fals

0 61

Poliţişti de frontieră gălățeni efectuează cercetări cu privire la un tânăr  care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere bulgăresc fals.

În data de 12 mai a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași, pe timpul unei misiuni specifice, au oprit pe o arteră din municipiul Galați, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România, condus de cetățeanul român B.M., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Galați. La controlul de frontieră, tânărul a prezentat  un permis de conducere bulgăresc.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că permisul de conducere în cauză este fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obținut documentul prezentat la control, după ce a urmat cursurile unei școli de șoferi din Bulgaria.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere .

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More