The news is by your side.

Când se redeschid școlile în România?

0 111

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a anunțat, în premieră, că guvernul ia în calcul redeschiderea școlilor în perioada următoare, dar numai în anumite condiţii.

Ministrul a declarat într-un interviu că acest lucru se va întâmpla probabil la sfârșitul lunii mai, cel mai devreme, sau la începutul lunii iunie, cel mai târziu: „Totuși, pentru ca anul școlar să fie reluat este necesară ridicare stării de urgență, care expiră pe 15 mai”.

Tătaru a precizat, totodată, că profesorii și elevii vor fi obligați să învețe în schimburi și să poarte elemente de protecție, iar sălile de curs să fie dezinfectate.

”Spre sfârșitul lunii mai, poate la începutul lui iunie, să ne gândim și la partea școlară, dar să ne gândim, totuși, cu niște precauții, și cu niște proceduri: în ce măsură vor veni, câte schimburi vor fi la școală, unde se vor intersecta copiii, există biocide, există niște măști”, a spus demnitarul.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More