The news is by your side.

Gestul unui vasluian apreciat de Poliția Locală

0 70

În cursul zilei de azi, conducerea Poliției Locale Vaslui a înmânat d-lui Stoica Minel o scrisoare de mulțumire pentru gestul de cinste și omenie din data de 18.11.2020, când a predat polițiștilor locali un portofel care conținea o importantă sumă de bani și bunuri. Portmoneul a fost găsit pe jos în zona Pieții Traian, din Vaslui, după ce o persoană l-a pierdut accidental. 

”Polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul persoanei respective, unde au găsit o femeie care a afirmat faptul că a cumpărat recent apartamentul, iar posesorul portofelului nu mai locuiește acolo, indicând cu aproximație adresa de domiciliu a acestuia. Ulterior, polițiștii locali au găsit persoana păgubită căreia i-au înmânat portofelul pierdut cu toate bunurile din interior, aceasta declarându-se plăcut surpinsă și impresionată față de gestul persoanei care i-a găsit bunurile ”, au spus reprezentanții Poliției Locale Vaslui.

Prin intermediul rețelelor de socializare, polițiștii locali au precizat: ” Sperăm ca acest comportament să fie un exemplu pentru toți cetățenii municipiului care se vor întâlni cu astfel de situații ”.  În portofel se afla suma de 1.400 de lei și carduri bancare.  

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More