The news is by your side.

În partidul AUR Bârlad se cer bani buni pentru ocuparea unui loc în Parlamentul României

0 550

Cristian Bogdan Lipșa, candidat la alegerile locale pentru funcția de primar a municipiului Bârlad, din partea partidului Alianța pentru „Unirea Românilor” (AUR Bârlad), își anunță retragerea din partid pe motiv i s-a cerut o sumă de bani pentru a candida la alegerile parlamentare, de pe 6 decembrie 2020.

“Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de la alegerile locale.

Din pacăte, am decis să mă retrag din AUR, un partid ce vrea să fie diferit, dar are aceeași atitudine ca a celorlalte partide. Sunt profund dezamăgit că mi-au cerut bani pentru a candida la parlamentare(5000 euro locul I și 2000 euro locul II).

Cei de la București ne-au criticat rezultatul de la locale mun. Bârlad (1,59% la primar — 1,8% la consiliu) ca fiind foarte slab, asemănator filialei.

Am fost un prost care a investit suflet, timp și bani în ceva ce nu merita!

Sper să nu mai fie și alții!

Vă rog pe toți, care aveți încredere în mine, să nu vă irosiți votul cu acești „banditi”! “, a declarat Cristian Bogdan Lipșa pe o rețea de socializare.

Pe rețelele de socializare este forfotă mare, foști membrii ai partidului acuză președinții de luare de mită, pentru asigurarea unui loc în Parlamentul României. Sumele de bani divulgate sunt exorbitante, între 5000 și 10000 de euro.

Cu cât vinde partidul AUR locul 1 la senatori/deputați.

Dolj: 10.000 euro

Dl. Ringo Dămureanu și Claudiu Vava au plătit “cotizația” la partid? Numirea celor doi a venit odată cu promisiunea achitării a 20.000 euro și aducerea voturile prin sindicatul Forța Legii.

Alba: între 12.000 și 15.000 euro

Teleorman: 15.000 euro

Sibiu: 10.000 euro

Valcea: 10.000 euro

Diaspora: la ei este super ofertă, doar 7.000 euro

Prețurile sunt negociabile, toată lumea indiferent de istoric este binevenită în AUR. Dacă ești traseist și ai multe legături îți cresc șansele să fii acceptat. 

a postat Stefan Mircea pe o rețea de socializare.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More