The news is by your side.

Într-o țara unde unii nu au nici măcar energie electrică, Ministrul Educației Monica Anisie obligă elevii sa facă cursurile școlare Online.

0 566

Monica Anisie într-un interviu telefonic acordat la Digi 24, a spus ca școala online devine obligatorie de saptamana viitoare în România, și copiii vor fi notați pentru activitățile online.

Intr-o Romanie cu sute de sate fără internet, cu mii de copii fără acces la un PC, tableta, telefon mobil, și implicit la internet, doamna ministru al educației dorește ca elevii sa continuie materia școlară în lipsa cadrelor didactice, sau doar îndrumați de la distanță prin intermediul internetului, fără a-și imagina ca nu toți au capacitatea de a înțelege anumite aspecte din materia școlară, fiindu-le doar transmise teme prin mediul online. În special copii de vârsta frageda din clasele primare, sau cei cu nevoi speciale, vor întâmpina dificultăți în ceea ce privește materia predată de profesori.

Doamna ministru Monica Anisie presupunem ca nu își imaginează ca mulți copii încă își fac temele pe caiete, la lumina lămpii sau a lumânării, nu au calculatoare personale, tablete sau alte beneficii sa poată să țină pasul cu școala online.

România are nevoie de copiii căror astăzi le cereți imposibilul.
Toți copiii din România au drepturi egale la educație, doamna ministru Monica Anisie.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More