The news is by your side.

Noua emisiune de „hăhăială” a lui Badea. În fiecare episod se va lua la bătaie cu cineva.

0 54

Vedeta de televiziune Mircea Badea a anunțat că va renunța la emisiunea sa zilnică „În gura presei” în care critica situația politică din țară. Acesta a precizat, totuși, că va face o emisiune de divertismet, de „hăhăială”, dar nu a dat detalii, detalii pe care vi le putem oferi noi, în exclusivitate.

mircea badea o ia in gura.jpg

„Va fi o emisiune cu mult umor. În fiecare episod Mircea se va lua la harță cu cineva, și cum el este foarte deștept, cam ca PiticiGratis așa, se va duce să-l amenințe pe ăla cu bătaia. Ce prezentatorul nu știe e că noi îl plătim pe ăla și să accepte să se ia la bătaie și astfel vom avea multe scene spectaculoase și pline de haz”, a mărturisit un om implicat în producția viitoarei emisiuni.

Telespectatorii vor putea participa la emisiune trimițând SMS-uri care să conțină textul „MIRCEA BADEA” și numărul de secunde în care acesta și-o va lua. Câștigătorul fiecărei emisiuni intră în tragerea la sorți de la finalul sezonului, când la spitalul unde e Mircea Badea va fi ales cel care va primi o excursie de două persoane în Antalya.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More