The news is by your side.

Nu relaxăm nimic! Riscul de revenire a epidemiei este extrem, a spus Raed Arafat.

0 86

Raed Arafat, șeful Grupului de Comunicare Strategică, a tras sâmbătă un semnal de alarmă extrem de viguros, în contextul în care tot mai mulți români vorbesc despre relaxarea restricțiilor impuse autorități, pe fondul epidemiei de coronavirus.


Raed Arafat, șeful Grupului de Comunicare Strategică – GSU, a lansat un nou avertisment dur, după ce au apărut semnale că românii au început deja ”relaxarea” normelor de protecție în fața noului coronavirus.

”Până pe 15 mai nu se relaxează nimic, iar dacă acum nu respectăm restricțiile, efectele pot fi dramatice”, a explicat el.

”Trebuie să conviețuim cu virusul”

”Mesajul e clar: până pe 15 mai nu relaxăm nimic. Impresia unora că gata, am început relaxarea, poate avea efecte extrem de grave.

Trebuie să înțelegem că nu ne permitem luxul de a reveni la ce a fost înainte și nici după introducerea măsurilor de relaxare graduală nu vom reveni complet la ceea ce era înainte.

Trebuie să conviețuim cu virusul și asta va mai dura,” a afirmat Raed Arafat, potrivit Realitatea Plus.

”Riscăm să primim o lovitură de boomerang”

Șeful GSU a afirmat că în acest moment responsabilitatea populației este la fel de mare ca și cea a autorităților.
”Dacă populația nu-și joacă rolul corect, situația se va agrava. Dacă nu respectăm regulile impuse, riscul de revenire este extrem.

Oricum noi ne așteptăm la un nou val în toamnă, dar dacă nu respectăm regulile și ne purtăm imprudent, e posbil ca acesta să vina mai devreme.

Riscăm să primim o lovitură de boomerang, ca virusul să revină în forță”, a tras el semnalul de alarmă.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More