The news is by your side.

Patronul unei firme de mobilă a „tâmplărit” o țeapă pentru clienții creduli!

0 81

Patronul unei firme de mobilă a încercat să-și rotunjească veniturile în mod ilicit. După proverbul „Vorba dulce, mult aduce”, el s-a gândit că nu are nimic de pierdut dacă promite clienților marea cu sarea și apoi să „uite” în mod convenabil de promisiunile făcute clineților.


Bărbatul, ca orice administrator de societate care se respectă, a încheiat nu mai puțin de patru contracte, cu toți atâția clienți, angajându-se să le livreze acestora până la o anumită dată mobila comandată. Că, de, promiți, doar nu te doare gura.


Ca să fie sigur de succes, investitorul nostru a luat pilda celor care practică cea mai veche meserie din lume (știți care, nu are rost să detaliem) și a cerut banii înainte, respectiv 17.800 de lei și 400 de euro. Creduli, cei patru clienți, constituiți ulterior în părți vătămate, au plătit conștiincios banii cuveniți pentru comandă și s-au pus pe așteptat.


Din nefericire pentru ei, „patronul” respectiv a „uitat” să le spună că societatea pe care o administra nu avea punct de lucru, ca să nu mai vorbim de angajați. Prin urmare, „investitorul” nu a livrat nici măcar un picior de scaun, în ciuda faptului că arvunise lucrările.


Clienții, sătui să mai aștepte mobila promisă, au sesizat poliția. Strâns cu ușa de oamenii legii, vicleanul patron a încercat să repare cât mai repede gaura din bugetul celor de bună credință și a înapoiat clienților suma de… 3.000 de lei. Cu toate acestea, el a refuzat să colaboreze cu organele de anchetă și să prezinte acestora actele contabile.


Până la urmă nu-i bai, știm din surse sigure că la Penitenciarul Focșani au un atelier de tâmăplărie dat dracului, așa că patronul în cauză ar putea să studieze mai aprofundat cum și cu ce se „mănâncă” fabricarea mobilei!

Sursa: https://www.stiridefocsani.ro/patronul-unei-firme-de-mobila-tamplarit-o-teapa-pentru-clientii-creduli

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More