The news is by your side.

Prim-ministrul Ludovic Orban amendat pentru ca a fumat în spații închise și nu a purtat mască.

0 76

Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat sâmbătă, 30 mai, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, aceasta este cuantumul maxim prevăzut de lege pentru cele două fapte contravenționale.

”Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție.” – se mai arată în comunicat.

Pe de altă parte, reprezentanții Guvernului nu dau detalii și despre procedura care a stat la baza acestei amenzi: mai exact, în ce bază a plătit Orban aceste amenzi, cine a întocmit procesul verbal de contravenție.

Decizia președintelui PNL vine după ce o fotografie publicată pe Facebook – în care  apar liderii PNL în timp ce consumă diverse băuturi alcoolice și fumează într-un birou – s-a viralizat pe internet, provocând discuții și comentarii despre lipsa măștilor de protecție și fumatul în spațiu închis.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More