The news is by your side.

Primarul Piedone declară societatea care se ocupă de deszăpezire total nepregătită

0 83

În urmă cu câteva zile, primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone POPESCU, a participat la prezentarea utilajelor de deszăpezire care urmează să fie folosite pe raza sectorului iarna aceasta. Societatea care se ocupă de deszăpezire este Salubrizare Fapte 5 SA,  primarul a constatat că nu este pregătită pentru deszăpezire, utilajele sunt nefuncționale, iar personalul neinstruit pentru a le pune în funcțiune.

„ Cât timp voi ocupa funcția de Primar al Sectorului 5 nu voi permite astfel de practici. Unele persoane au încercat să mă păcălescă, au crezut că îmi iau ochii cu luminile de la girofarurile montate pe utilajele de deszăpezire. Amatorii trebuie să meargă acasă. Nu este posibil să aduci oameni de la mătură, fără niciun fel de instruire, să îi îmbraci frumos și să spui că sunt pregătiți să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor.

Nu facem figurație pe banii locuitorilor din Sectorul 5! Cei care au încercat să își bată joc de oamenii din sector trebuie să știe un singur lucru: nu este loc pentru ei la Primăria Sectorului 5! Practic, dacă astăzi ar fi nins, nu am fi avut cu cine să deszăpezim. Sună trist, dar ne lua prin surprindere ”, a declarat Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu.

Șoferii nu aveau nici echipament de iarnă sau legitimații. În urma verificărilor, s-a constatat că multe dintre persoanele care ar fi trebuit să folosească frezele pentru deszăpezirea trotuarelor sunt, de fapt, angajați care mătură străzile, neavând pregătirea necesară pentru a folosi frezele, dar nici protecția muncii pentru o astfel de activitate.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More