The news is by your side.

Salutul unui batran Iesean face inconjurul lumii

0 477

Un bătrân din judetul Iasi a dat semnalul unei victorii comune în lupta cu noul coronavirus.

Împreunarea mâinilor deasupra capului înseamnă atât recunostință, cât si un îndemn la unitate in această luptă care ne priveste pe toti.

Început în Iași, apoi transmis în Ploiești și în București, până peste hotare în Mali și Afghanistan, semnul victoriei ia amploare. Începem să fim împreună și să fim din ce în ce mai mulți!

Cinste militarilor din Iasi, din Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” , care nu i-au uitat pe cei defavorizati, batrani ori bolnavi si le-au dus alimente.

Capul sus, România, ai cu ce te mândri! Bătrânii noștri încă luptă și sunt inspirație pentru cei tineri.

Semnul victoriei ia amploare, scrie senatoarea Laura-Iuliana Scântei pe pagina ei de FB.

Simbolul unității preluat în toată armata!

Cu câteva zile înaintea sărbătorilor pascale, în urma unei misiuni umanitare întreprinse în județul Iași de către militari din Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”, unde mai multe persoane defavorizate s-au bucurat de unele alimente oferite, a fost imortalizat într-o poză gestul unuia dintre bătrâni.

Astfel, a fost surprins într-o fotografie un semn ce ne poate aduce victoria în această luptă din zilele noastre. Această împreunare a mâinilor deasupra capului poate reprezenta pe de-o parte unele mulțumiri concretizate, pe cealaltă parte imaginea „unității” și cu atât mai important este și faptul că acest semn este provenit dintr-un gest nobil transformat în recunoștință.

În condițiile în care în această perioadă vorbim despre distanțare socială și separare fizică haideți să ne amintim și de partea de „unitate”…practic singurul concept ce a funcționat în toate marile victorii ale istoriei.

Început în Iași, apoi transmis în Ploiești și în București, până peste hotare în Mali și Afghanistan, semnul victoriei ia amploare. Începem să fim împreună și să fim din ce în ce mai mulți!

Haideți cu toții mâinile sus să strigăm: „Suntem împreună…pentru că doar împreună putem reuși!”

Capul sus, România!

Sursa: https://www.facebook.com/mapn.ro/posts/1676606142478629 https://www.facebook.com/1852364238326923/posts/2686185928278079
Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More