The news is by your side.

Solomon, acuzat că minte cu neruşinare la audierile Violetei Alexandru

0 136

Preşedintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor, social-democratul Adrian Solomon, a fost acuzat că minte după ce a refuzat să supună la vot propunerea ca şedinţa în cadrul căreia a fost audiată Violeta Alexandru, ministrul desemnat al Muncii, să fie condusă nu de el, ci de preşedintele Comisiei de muncă a Senatului.

„Nu am venit să luăm lumina de la dumneavoastră, ci să audiem un ministru”,s a declarat senatorul PNL Eleonora-Carmen Hărău.

Solomon a refuzat să supună la vot propunerea făcută de senatoarea care, exasperată de numeroasele atacuri ale lui Solomon la adresa lui Alexandru, a cerut schimbarea acestuia de la conducerea şedinţei.

Motivul invocat de social-democrat pentru refuzul său de a supune la vot propunerea a fost că în biroul comisiilor s-a stabilit ca el să conducă şedinţa.

În momentul în care senatoarea PNL a încercat să spună că nu există o asemenea propunere, Solomon i-a tăiat efectiv microfonul. În discuţie a intervenit şi Florin Roman (PNL) care l-a acuzat pe Solmon că minte cu neruşinare.Finalmente, Solomon a refuzat să pună propunerea la vot, iar preşedintele Comisiei de Muncă din Senat i-a sărit în ajutor susţinând că nu se simte bine, e răcit, şi nu se simte capabil să conducă şedinţa.

Când o vicepreşedintă a comisiei (USR) s-a oferit să facă acest lucru, a fost refuzată…

Sursa: http://epochtimes-romania.com/news/solomon-acuzat-ca-minte-cu-nerusinare-la-audierile-violetei-alexandru—297786

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More