The news is by your side.

Tânăr călare pe cal în centrul Iașiului.

0 106

Un tânăr a fost surprins călare pe cal în centrul Iașiului, fiind oprit de doi polițiști. Le-a spus că venise de la țară, îi născuse nevasta și nu mai circulă autobuzele.

În prima zi în care au intrat în vigoare restricții severe de circulație și oamenii nu au mai avut voie să iasă din casă fără o justificare legală și o declarație pe propria răspundere, un tânăr din Iași a încălecat și a plecat spre oraș. Tânărul, care are 22 de ani, avea mască de protecție și a dat nas în nas cu o patrulă de Poliție.

Epidemia de Coronavirus nu l-a oprit pe un tânăr din Răducăneni, județul Iași, să ajungă în oraș pentru a-și vedea copilul nou născut. 

Cum mijloacele de transport în comun nu mai circulă, bărbatul a venit călare pe cal de la 50 de kilometri distanță de Iași, până la maternitate, unde i se născuse copilul. A fost filmat de ieșeni pe străzile din oraș. 

Oprit de agenții de poliție, tânărul a explicat că nu a avut cu ce alt mijloc de tranport să ajungă în oraș pentru a-și vedea copilul și soția. El avea completată declarația pe propria răspundere în care specificase că are treabă în interes personal la maternitate. 

S-a ales totuși cu un avertisment scris, fiindca în baza unei hotărâri de Consiliu Local, la Iași  accesul şi circulaţia mijloacelor de transport cu tracţiune animală este interzis în mai multe zone din oraș, inclusiv în locul în care a fost oprit de politiști.

Sursa: https://www.google.com/amp/s/observator.tv/amp/eveniment/tanar-calare-pe-cal-in-centrul-iasiului-cu-adeverinta-ca-plimba-animalul-de-companie-351535.html

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More