The news is by your side.

Un Bârlădean pentru Senatul României

0 467

Iulian Mihail Bîca, candidatul PNL pentru Senatul României, a fost ofițer activ în cadrul Ministerului Apărării Naționale, activitatea sa fiind strict legată de municipiul Bârlad și de județul Vaslui. Amintim faptul că  Iulian Mihail Bîca a fost consilier local al Partidului Național Liberal (PNL) în perioada 2016-2017, a fost director al Direcției de Administrare a Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor Bârlad (DAPPC) 2017-2018.  Din 2019 până în prezent a fost consilierul personal al primarului Dumitru Boroș.

Pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, Bârladul are un candidat PNL în Senatul României

La alegerile locale din  septembrie 2020, Iulian Mihail Bîca, a fost director de campanie, alegeri la care PNL a obținut un scor câștigător la toate cele 4 categorii de alegeri.

În Parlamentul României dorește să contribuie la schimbarea propusă de PNL, prin modificarea sau implementarea legilor care să asigure României o nouă imagine pe continentul european.

Pentru județul Vaslui,  consideră că este esențială atragerea de fonduri europene, fonduri prin care se vor asigura modernizarea și dezvoltarea zonei, îmbunătațirea condițiilor de viață a vasluienilor.

De ce am ales să candidez pentru Senat? Care sunt cele mai mari motivații ale mele?

Am făcut acest pas cu deplină convingere că voi reuși, alături de colegii mei din Partidul Naţional Liberal, să contribui la elaborarea acelor legi care pot să asigure funcţionarea statului român în cadrul Uniunii Europene şi NATO – realizări semnificative, istorice, pentru modernizarea/dezvoltarea ţării noastre.

Sunt la vârsta la care pot şi trebuie să întorc societăţii ceea ce aceasta mi-a dat. Să folosesc ceea ce ştiu. Să fac ceea ce este necesar. Să fac tot ce pot şi tot ce este posibil. Pentru că şi judeţul Vaslui şi municipiul Bârlad pot avea zone de dezvoltare industrială, infrastructură de drumuri, şcoli şi spitale moderne, apă şi canalizare. Trebuie doar să privim spre viitor. Să nu ne mai întoarcem în trecut și să dărâmăm zidul care ne desparte de zonele dezvoltate.

În administraţie am învăţat un lucru: problemele cetăţenilor sunt, de fapt, ale celor care îi reprezintă! Iar în ultimii ani am aflat multe din aceste probleme. Ele pot fi rezolvate doar prin activitate parlamentară.

Voi fi în permanent dialog cu cetățenii dar și cu instituțiile publice din județ, pentru rezolvarea tuturor problemelor , conform competențelor legale, printr-o platformă online ce va permite comunicarea directă cu tot județul Vaslui.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More