The news is by your side.

Val de mesaje împotriva unei alianțe cu PSD.

0 110

Mesaje împotriva alianței cu PSD, postate pe Facebook de parlamentarii PNL din tabăra Orban

Mesaje postate pe Facebook în ultimele ore, de 32 parlamentari liberali, au ca temă ruperea coaliției de guvernare și o posibilă colaborare a PNL cu PSD.

Este vorba de parlamentari PNL, susținători ai lui Ludovic Orban, care au început să dea mesaje de respingere a unei posibile înțelegeri cu PSD pentru susținerea Guvernului, alternativă la actuala coaliție.

„O SINGURĂ SOLUȚIE VIABILĂ PENTRU ROMÂNIA: ALIANȚA PNL-USRPLUS-UDMR

Toți cei care am votat PNL în anul 2020, am votat pentru dezvoltare și creștere economică în fiecare comunitate: reforme în administrație, rețele de apă și canal, rețele de gaz, drumuri asfaltate! Pentru un sistem de învățământ modern! Pentru un sistem sanitar care să răspundă așteptărilor românilor!

Cetățenii nu sunt vinovați pentru ambițiile și orgoliile politicienilor! S-au săturat de vorbe! Vor fapte!
Eforturile noastre, ale parlamentarilor, dar și cele ale Guvernului, trebuie să se îndrepte către rezolvarea problemelor românilor și îndeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut în campania electorală. Politica trebuie făcută pentru oameni.

În calitate de senator al Partidului Național Liberal, ales de vasluieni, nu voi susține o nouă majoritate în Parlament, împreună cu PSD.
Singura soluție pentru ieșirea din actuala criză politică este refacerea alianței de dreapta PNL-USRPLUS-UDMR!
Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, este omul echilibrat, deschis dialogului, capabil să negocieze menținerea alianței și respectarea programului de guvernare.

Am promis și trebuie să ne ținem de cuvânt!” – a postat Mihail Iulian Bîca, senatorul PNL de Vaslui

„Din păcate , PNL pare ca nu a învățat lecția guvernării… dorim sa facem reforme, dar “orchestrați și acompaniați” de același PSD, pe care îl dam ca rău exemplu, atunci când vine vorba in campanii electorale sau in discursuri politice.
Însă, se pare ca unii colegi cred ca vom putea reforma statul cu susținerea lor.
Au trecut aproape 2 ani de zile și noi suntem total in afara agendei publice și a problemelor romanilor.
Sper și cred , ca vom avea înțelepciunea de a continua guvernarea in actuala coaliție si ca ne vom apleca asupra problemelor reale ale romanilor.
Cred ca va fi o greșeală sa continuam guvernarea, stand doar la mâna PSD-ului!” – a postat George Scarlat, senator PNL Galați.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More