The news is by your side.

[Video] Seful Politiei din Bolintin Vale, cercetat penal dupa ce a lovit un barbat ce era culcat la pamant.

0 84

Video cu urlete din partea unui cetățean culcat la pământ ce pare a fi bruscat de către șeful poliției din Bolintin Vale, în imagini se vad si doi militari care asistă liniștiți la incident ca și in cazul altui videoclip cu un accident rutier din țară unde o patrulă de militari nu intervin sa acorde primul ajutor.

Mai multe persoane se întreabă dacă armata este pregătită pentru implicari în teren public, de când nu mai este obligatorie armata se simte un aer relaxant in rândul acestora, deși majoritatea aveau așteptări mari de la acțiunea armatei si implicarea lor psihică in rândul cetățenilor.

Șeful Poliției din Bolintin este cercetat penal după ce a lovit un bărbat culcat la pământ. Incidentul s-a petrecut recent în localitatea Bolintin Vale, unde polițiștii au intervenit în forţă după o petrecere ce s-a lăsat cu scandal, informează realitateadegiurgiu.net.

Poliţiştii care au descins la faţa locului sunt anchetați de către procurori, în urma intervenției din Bolintin Vale.

„Noi am acţionat încă din ziua intervenţiei, în urma unor informaţii privind purtarea abuzivă a unor colegi. Scandalul dintre cele două familii a început de vineri și a continuat sâmbătă, moment în care poliţiştii au ajuns la fața locului. Acțiunea polițiștilor este anchetată de către organele competente”, a declarat comisar şef Cătălin Georgescu, şeful IPJ Giurgiu.
A fost vorba de o petrecere în fața curții, în care protagoniştii petreceau cu muzică și băuturi alcoolice. Aceștia au fost amendați cu 13.000 de lei.

Bolintin, Giurgiu…. seful politiei din zona in actiune!

Publicată de Simona Gheorghe pe Joi, 23 aprilie 2020
Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More