The news is by your side.

Servicii medicale mai bune pentru vasluienii cu afecțiuni oncologice!

0 13

Pentru a veni în sprijinul pacienților cu afecțiuni oncologice, Direcția de Sănătate Publică Județeană (DSPJ) Vaslui informează populația că Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iași a implementat o platformă care permite pacienților cu patologie oncologică accesul ușor și rapid la serviciile acordate în cadrul unității medicale ieșene.

Mihaela Vlada, directorul executiv al DSPJ Vaslui

Pacienții cu afecțiuni oncologice aflați în evidențele medicilor de familie / specialiști pot beneficia de programare on-line pe platforma IRO, programare ce poate fi făcută fie de pacient, fie de medicul care recomandă consultația de specialitate în cadrul IRO. Platforma are un set de filtre pentru a evita programarea incorectă sau înregistrarea unor pacienți fără documentația medicală minim necesară.

”Singura condiție necesară este ca pacienții să aibă minimum de investigații (hemoleucograma, TGP, TGO, LDH, Gama GT, bilirubină, fibrinogen, VSH, Proteina C reactivă, uree, creatinine și glicemie), pentru a putea fi preluați pentru îngrijire în momentul prezentării.În situația în care un pacient programat on-line nu are investigațiile medicale în momentul prezentării la IRO, acesta va fi reprogramat după efectuarea investigațiilor minim necesare. Pentru evitarea deplasării pacienților la IRO Iași și reprogramării, recomandăm pacienților să dețină tot setul de investigații necesare”, a declarat Mihaela Vlada, directorul executiv al DSPJ Vaslui.

Comentarii
Se incarca...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More